Μετατροπή στις συνδέσεις μέσω Facebook

Αγαπητά μέλη της κοινότητας του iNaturalist Greece, ενημερώνουμε ότι στις 20 Μαρτίου, το Facebook ενδέχεται να αφαιρέσει τη δυνατότητα σύνδεσης στο iNaturalist μέσω λογαριασμού Facebook. Δεν είναι βέβαιο αν αυτό θα συμβεί ή όχι, αλλά εάν συνδέεστε τακτικά στο iNaturalist με τον Facebook λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα προκύψει κάποιο ζήτημα με την σύνδεσή σας (αν δεν συνδέεστε ποτέ μέσω Facebook, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το μήνυμα):

  1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.inaturalist.org/users/edit#profile
  2. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα αποσυνδεθείτε αφού το κάνετε.
  3. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.inaturalist.org/login και συνδεθείτε με τον κωδικό πρόσβασης που μόλις εισαγάγατε
  4. Να συνδέεστε πάντα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο μέλλον

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: help@inaturalist.org.

Περισσότερα:
Το Facebook έχει όλο και πιο αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας για εφαρμογές που έχουν πρόσβαση σε δεδομένα από την πλατφόρμα τους, αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε εφαρμογή που υποστηρίζει τη σύνδεση μέσω λογαριασμού Facebook. Η αξιολόγηση των αιτημάτων τους και η απάντηση σε αυτά μπορεί να διαρκέσει μέρες. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα διασφαλίζετε ότι μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας σε κάθε περίπτωση. Επίσης, δεν είναι βέβαιο ότι στο μέλλον μπορεί να υποστηριχθεί η σύνδεση μέσω Facebook, επομένως αξίζει διπλά να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν κωδικό πρόσβασης που λειτουργεί.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις ασφάλειας δεδομένων του Facebook στη διεύθυνση: https://developers.facebook.com/docs/development/maintaining-data-access/data-protection-assessment.

Publicado el marzo 15, 2023 02:53 TARDE por isea_org isea_org

Comentarios

No hay comentarios todavía.

Agregar un comentario

Acceder o Crear una cuenta para agregar comentarios.